Подлучена кавърма с агнешко и кисело мляко

05/04/2012
от А.БорисоваНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 820
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3,8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото и сложете да се задуши нарязаното на парчета агнешко или овнешко. Задушвайте, докато омекне и добавете по-едро нарязания зелен лук. Объркайте, овкусете със сол и черен пипер.

Залейте с поразбитото кисело мляко и накълцания ситно чесън. Прехвърлете всичко в тава и пухнете да се запече в умерено загряна фурна.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар