Касапска чорба

27/02/2017
Невена Блажева Иванова
отНевена Блажева ИвановаПомощник Готвач11638372
"Касапска или не - това е любимата ни зимна чорба, защото сгрява сърцето и пълни стомаха и е толкова вкусна "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 301
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на дребни късчета и запържете в олиото.

В тенджера налейте литър вода и прехвърлете късчетата да се варят. В същата мазнина запържете и праза с червен пипер, прехвърлете и него в тенджерата при месото.

След като е добре повряло месото и може да се къса, добавете в чорбата и изчистения измит ориз, долейте и зелевия сок, прибавете и нарязаното кисело зеле.

Ако е необходимо добавете сол. След като чорбата е готова направете застройка от брашното с хладка вода и оставете още няколко минути да поври.

Изпечете чушлетата на котлона и прибавете и тях. Овкусете с черен пипер. Това е любимата ми зимна чорба!

Да ви е вкусно и на вас!подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар