Пандишпаново руло с маслен крем и сладко от ягоди

27/02/2017
"Ако знаете само колко лесно се приготвя и колко е вкусно - веднага ще се хванете да приготвите едно пандишпаново руло "
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
19 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 290
  • Преглеждания за месеца337
  • Преглеждания за седмицата61
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена19

Необходими Съставки

  • яйца - 6 бр.
  • захар - 6 с.л.
  • брашно - 6 с.л.
  • ванилия - 1 прахче
  • краве масло - 125 г
  • пудра захар - 1 с.л.
  • сладко от ягоди
  • орехи - 1 к.ч.
  • какао - 1 ч.л.
  • пудра захар - за поръсване
  • какао - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта до побеляване. Прибавете към тях пресятото брашно внимателно и постепенно като, бъркате с дървена лъжица.

Добавете ванилията. Изсипете сместа в правоъгълна тава, покрита с хария за печене.

Печете в предварително загрята фурна до готовност.

Пригответе масления крем, като разбиете с миксер маслото с пудрата захар и какаото.

Изпечения и охладен блат намажете с масления крем, след това - със сладкото от ягоди, поръсете с натрошените орехи и навийте.

Готовото руло посипете с пудра захар, смесена с какао.

Сладичко да ви е!подобни рецепти тук

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар