Неделни содени питки

28/02/2017
Янка Атанасоваот Янка АтанасоваГотвач
"Неделя определено е най-точното време за домашно приготвени содени питки "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо529
  • Преглеждания за месеца500
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата, добавяме захарта. В киселото мляко слагаме содата и бакпулвера, да се разтворят.

Прибавяме към яйцата, след това постепенно брашното, докато не се получи меко, но не лепкаво тесто. Разделяме тестото на 4 части.

Разточваме всяка и режем в желаните форми. В загрята мазнина слагаме да пържим питките.

Сервираме содените питки със парче сирене и домашно сладко от сини сливи.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар