Кремсупа със зеле и ориз

28/02/2017
Янка Атанасоваот Янка АтанасоваГотвач
"Признайте си, че нямаше никога да ви хрумне да ги комбинирате, което щеше да е голям пропуск - стават толкова вкусни "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо133
  • Преглеждания за месеца123
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци се измиват и нарязват на дребно. Слагаме ги заедно с маслото да се задушат в 1.5 л. вода.

Оставяме ги да поврат за около 15 минути, след което прибавяме ориза.

Така всичко заедно се вари още 15 минути.

След като се свари и оризът и малко поизстине всичко, пасираме.

Разреждаме с прясно мляко, овкусяваме със сол.

Сервираме с крутони.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар