Кремсупа със зеле и ориз

28/02/2017
Янка Горанова
отЯнка ГорановаГотвач168142313
"Признайте си, че нямаше никога да ви хрумне да ги комбинирате, което щеше да е голям пропуск - стават толкова вкусни "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо284
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци се измиват и нарязват на дребно. Слагаме ги заедно с маслото да се задушат в 1.5 л. вода.

Оставяме ги да поврат за около 15 минути, след което прибавяме ориза.

Така всичко заедно се вари още 15 минути.

След като се свари и оризът и малко поизстине всичко, пасираме.

Разреждаме с прясно мляко, овкусяваме със сол.

Сервираме с крутони.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар