Пица с хумус - вариант II

28/02/2017
Рая Андоноваот Рая АндоноваПомощник Готвач 2x
"Ще е веган и ще ви хареса - защото ще стане много ароматна и двойно по-вкусна, отколкото сте се надявали "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо74
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Доматът се нарязва на тънко, пиперките и киселите краставички - на колелца, маслините на две, а от гъбите, които са по-големи - на по-малки парченца.

Тестото се разточва и се поставя в тава (за предпочитане застлана с хартия за печене, а ако не - намазнена с олио). Отгоре обилно се намазва с хумус (аз използвах хумус с маслини).

Нарежда се доматът, след това пиперките, разпределят се маслините и гъбите. Слагат се киселите краставички и се разпръсква царевицата Отгоре се натрошава тофу. Поръсва се със сол и шарена сол на вкус и малко чубрица.

Пече се в предварително загрята на 200 градуса фурна първо само отдолу, а след това и отгоре.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар