Пържена целина

28/02/2017
Янка Атанасоваот Янка АтанасоваГотвач 2x
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо31
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме главите целина. След което ги слагаме да се варят в подсолена вода, докато омекнат на половина. Изваждаме ги, отцеждат се и ги белим. Режем ги на филии с дебелина около 1 см.

Изцеждаме сока на лимона и го изсипваме върху резените целина. Така оставяме да престои около 10 минути.

След това ги овалваме в брашното и ги слагаме да се пържат в загрята мазнина. Като се изпържат ги поръсваме със сол и поднасяме със свежа салата.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар