Постна крем супа от кафява леща

28/02/2017
Паулина Стояноваот Паулина СтояноваПомощник Готвач 1x
"С наша помощ постите ще се превърнат в най-вкусното време от годината - не вярвате ли, опитайте тази супа и пак ще си говорим "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо369
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лещата се изчиства и измива.

Слагаме я да се вари и през това време си обелваме и нарязваме лука, картофите и морковите.

Добавяме ги към лещата, заедно с червеният пипер, ако желаете можете да сложите бульон.

След като са се сварили, слагаме сол и разбъркваме.

Пасираме с пасатор след като малко застине, можете да сложите магданоз при пасирането, ако нямате, при сервирането слагате малко чубрица.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар