Кокошка кебап

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4111k1591k1
Кокошка кебап1 / 2
28/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
200 мин.
Общо
230 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • кокошка - 1 бр.
  • масло - 125 г
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер
  • лимони - сока на 1
  • брашно - 1 с.л.
  • канела - щипка
  • доматено пюре - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и измиваме кокошката добре. След това я нарязваме на порции и всяка порция се намазва с масло.

Върху всичкото месо поръсваме подправките, разбъркваме добре и оставяме така да престои 3-4 часа.

След това слагаме месото в намаслена хартия, която завиваме и печем с малко вода на умерена фурна около 3 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: