Салата от зелен фасул и карфиол с чесън

28/02/2017
zarq666@gmail.comот zarq666@gmail.comПомощник Готвач
"Супер ароматна есенно-зимна салата, която успешно конкурира любимите ни свежи салати "
Приготвяне10 мин.
Готвене1 мин.
Общо11 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо95
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се измива и нарязва на парчета. Карфиолът се почиства и се накъсва на розички.

Зеления фасул и карфиола се сваряват в подсолена вода.

Отцеждат се от водата и се прехвърлят в плитка чиния. Чесънът, ситно нарязан или пресован се смесва с наситнения копър, сол, зехтина и лимоновия сок и с така получения дресинг се заливат зеленчуците.

Салатата се оставя за около час на хладно да отлежи преди сервиране.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар