Ароматни агнешки ребърца на фурна

06/04/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Ако и вие сте лакомници като нас, към тази оригинална рецепта няма да останете безразлични, а защо пък и да не поглезите семейството си с тези вкусните агнешки ребърца"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции8 бр.
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 411
  • Преглеждания за месеца881
  • Преглеждания за седмицата181
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Пригответе агнешките ребърца, като ги остържете от едната страна до кокал. Натъркайте ги добре със сол и прясно смлян черен пипер.

Смесете магданоза, лука, чесъна, розмарина, галетата и 1/2 от разтопеното масло и разбъркайте.

Загрейте другото масло в тиган и запържете равномерно агнешките ребърца.

Прехвърлете ги в тава и ги залейте с ароматното масло с подправките.

Сложете ребрата са се пекат в загряна на 230 градуса за 15-20 минути.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар