Майонеза от тиквичка и авокадо

01/03/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
"Кой е казал, че веганите не могат да ядат майонеза? Могат и при това е страхотна "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
21 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 757
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена21

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добавяме тиквичката в блендера и изстискваме лимона към нея.

Обелваме авокадото и него поставяме заедно с чесъна в блендера.

Всичко това се разбива.

След като добре е разбито, се получава и майонезата, която може да се ползва като добавка към салата ида се ползва като разядка.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

РАГ
РАГ
13.03.2017 13:33
Тиквичката сурова ли се блендира?
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв