Рамстек от говеждо месо на фурна

01/03/2017
Десислава Дончеваот Десислава ДончеваПомощник Готвач
"Самотен рамстек на фурна си търси свежа гарнитура за компания "
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо171
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • говеждо месо - 500 г контрафиле
  • олио - 5 с.л.
  • брашно - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се начуква от всички страни, посолява се и се поръсва с малко брашно, след което се пържи на умерен огън в тиган с олио, докато се зачерви от всички страни.

Прехвърля се в глинен съд, залива се с мазнината, в която е пържено, прибавя се 0.5 ч.ч. топла вода и се пече в силна фурна.

Сервира се нарязано на филии и гарнирано с пюре от картофи, грах с масло и салата.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар