Агнешко със спанак

Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
05/10/2011
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4-5
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 927
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4,6 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Месото се нарязва, посолява се и се пържи в масло до зачервяване.

Вади се и в същото масло се слага нарязаните на дребно лук и червена чушка и леко се запържват, след което се прибавя брашното и се запържва докато стане златисто. Размива се с доматеното пюре и след около 2 минути се поръсва с червения пипер. Месото се връща в запръжката, залива се с топла вода и се посолява. Вари се на тих огън до омекване.

Спанакът се нарязва на дребно, задушава се в мазнина и се прибавя към омекналото месо. Със спанака ястието ври около 20 минути. Поднесете порция агнешко с кисело мляко.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 6
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни Рецепти