Кокошка с ориз и гъби

01/03/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40714101
"Вкусна гозба по селски - защото такъв уникално наситен вкус няма как да постигнете с едно пиле от магазина "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо585
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и измиваме кокошката много добре. След това я нарязваме на порции и я сваряваме в подсолена вода.

Задушаваме нарязания лук в маслото заедно с предварително сварените и нарязани дреболии и гъби. След това добавяме подправките и разбъркваме добре.

Така приготвената смес слагаме на дъното на тавичка, а върху нея добавяме изчистения и измит ориз. Отгоре нареждаме месото и доливаме бульона.

Печем в умерена фурна до извиране на водата.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар