Пица със сирена и филе

02/03/2017
"Майсторски клас по приготвяне на сочна пица - първо тестото, после ароматната плънка - и след това всички ще хапнем задружно "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо200
  • Преглеждания за месеца199
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Започваме с месенето на тестото. В купа сипваме киселото мляко и содата и разбъркваме. Оставяме за 5 мин да шупне. След това прибавяме солта и започваме постепенно да прибавяме брашното. Месим меко тесто.

След като разточим тестото, намазваме пицата с доматено пюре, колкото да покрие и оцвети тестото.

Започваме с подредбата на пицата. Първо се слага суровото филе, което не е задължително, но става много вкусно.

След това слагаме нарязаните на тънко сирене Бри, топеното сирене, синьото сирене, моцарелата и най-отгоре поръсваме обилно с настърган кашкавал и малко нарязан на ситно босилек.

Накрая слагаме малко зехтин. Печем на предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар