Завити шницели с ликьор от кимион

02/03/2017
Десислава Дончева
отДесислава ДончеваПомощник Готвач2071250
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За плънката разтопете маслото в тиган и изпържете лука 5 минути.Прибавете гъбите, сол и пипер и запържете още 5 минути, докато се изпари цялата течност.

Прибавете сметаната и зърната кимион, разбъркайте и оставете да изстине.
Загрейте фурната до 220 градуса.

Изрежете 4 големи колкото чиния кръгли парчета хартия за печене.

Разтопете маслото и запържете шницелите.

Върху всяко парче хартия поставете по един шницел, сложете малко от плънката и налейте глътка ликьор.

Сгънете хартията над плънката и я затворете по ръбовете, като ги прегънете.

Сложете пакетите върху тава и печете 10-15 минути.

Сервирайте веднага с бланширани аспержи.
подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар