Телешки рулца със сирене

02/03/2017
"Божествено вкусни и много изискани телешки рулца, които са подходящи за официални вечери и специални случаи "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо49
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Начукайте шницелите на тънко, подправете със сол и пипер и намажете с 1 ч.л. доматено пюре и горчицата. Сложете по едно парче сирене върху всеки шницел и навийте на руло от тясната страна. Краищата забодете с клечки за зъби.

Загрейте маслото в тиган и запържете рулата от всички страни, след това поставете капака и оставете да се задуши около 10 минути.

Извадете рулата от тигана. Сипете в тигана бульона и оставете да заври, като разбърквате. Нарежете краставичката на ситно и прибавете към соса.

Прибавете ситно нарязания лук и магданоза. Разбъркайте киселото мляко с останалото доматено пюре и лимоновия сок и прибавете към соса.

Разтворете нишестето с 2 с.л. студена вода, прибавете към соса и оставете да заври, като разбърквате. Подправете с червен пипер и захар. Оставете да ври още 3 минути след това прибавете рулата, покрийте с капак и оставете на ниска температура да се задуши още 10 минути.

Подходяща гарнитура е варен ориз и прясна салата.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар