Вратна свинска пържола с гъби в йенска тенджера.

02/03/2017
"За всеки мъж една такава пържола със сос е равносилна на обяснение в любов "
Приготвяне30 мин.
Готвене270 мин.
Общо300 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21 147
  • Преглеждания за месеца501
  • Преглеждания за седмицата107
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 1 кг вратни
  • гъби - 300 г
  • лук - 1 глава
  • олио
  • сол
  • гарам масала
  • уорчестър сос
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусявата пържолите, като ги поръсвате със всички подправки, соса, добавяте и малко олио. Престояват така около 2 часа.

Запържвате ги в мазнина, докато се запечатат добре.

В йенската тенджера на дъното слагате половината от нарязаните лук и гъби, след това нареждате пържолите, другата половина от зеленчуците и заливате с останалата мазнина от запържването на пържолите.

Наливате 1 к.ч. вода и печете на 200 г за два часа.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар