Задушено агнешко в микровълнова

03/03/2017
"Крехко агнешко за по-малко от 15 минути? Да, възможно е, вижте как "
Приготвяне10 мин.
Готвене13 мин.
Общо23 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо15
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 400 г
  • лук - 2 галви
  • домат - 2 бр.
  • краве масло - 1 с.л.
  • магданоз
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на неголеми парчета и се слага в закрит съд. Добавят се ситно нарязаният лук, маслото, пипер и сол на вкус.

Захлупва се и се задушава 8-9 минути при 100% мощност на микровълновата.

Обелените домати се нарязват и добавят към месото.

Разбърква се и се задушава още 3 и1/2-4 минути при 50%.

Наръсва се със ситно нарязания магданоз и се сервира със салата според сезона.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар