Агнешко месо със зеленчуци

03/03/2017
Станислава Армянова
отСтанислава АрмяноваПомощник Готвач27619279
"Една рецепта за агнешко, на която да научите баба си - невероятно вкусно и при това готово за по-малко от половин час "
Приготвяне15 мин.
Готвене18 мин.
Общо33 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо397
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В закрит съд се слагат ситно нарязаният лук, почистеният от конците и нарязан зелен фасул, нарязаните на кубчета картофи и патладжанът.

Сипва се малко вода и се задушава 7-8 минути при 100% мощност на микровълновата.

Месото се нарязва на малки парчета и се слага върху зеленчуците.

Едро нарязаните домати се слагат върху месото.

Посолява се и се наръсва с черния пипер и ситно нарязаните целина и магданоз.

Сипва се 1 с.л. вода и се задушава захлупено 12-14 минути при 100%.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар