Свински джолан с чесън

02/03/2017
ПЕТКО ДЕЧЕВ
отПЕТКО ДЕЧЕВНовак942
"Крехки свински джоланчета - вкусът е невероятен!"
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 484
  • Преглеждания за месеца118
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • джолан - 2 бр.
  • чесън - 2 - 3 глави
  • червен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечатваме джоланите в тиган с малко олио.

Шпиковаме ги с чесъна.

Овалваме ги в червен пипер, сол и олио.

Печем в тава с малко вода, завита с фолио. Печем на 180 градуса поне 2 часа.

Вкусът е невероятен. По желание отстрани можем да сложим зеленчуци
картофи, моркови и др.

Да ви е сладко!подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар