Качамак с чесън на тиган

03/03/2017
"Уникално вкусно и ароматно селско ястие - една рецепта, която записваме в златната книга с любими рецепти "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо168
  • Преглеждания за месеца167
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сипваме в тигана олиото и маслото и задушаваме в тях и малко вода ситно нарязаните скилидки чесън.

Поръсваме с босилека, постепенно прибавяме брашното, като бъркаме непрекъснато. Посоляваме и поръсваме с черен пипер.

Сипваме по-малко гореща вода, а след нея - и прясното мляко.

Бъркаме качамака до извиране на водата. Заглаждаме го с намокрена във вода лъжица и го посипваме с натрошеното сирене.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар