Яхния от сом

03/03/2017
"Какъв е този вълшебен аромат, който се носи от кухнята?"
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо36
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Почистваме, измиваме, нарязваме и посоляваме рибата.

Изпържваме лука до златисто. Прибавяме обелените и настъргани домати и пресования чесън.

Пускаме парчетата риба, дафиновите листа, червеният пипер, черния пипер.

Заливаме ястието с виното и малко вода.

След това посоляваме , поръсваме яхнията със ситно нарязаните магданоз и тарос и варим на слаб огън.

По желание може да запечем ястието на фурна.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар