Дробчета на скара

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Дробчета на скара1 / 3
07/04/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
3
"Ароматни дробчета на скара, които се приготвят толкова бързо, че бирата ви няма време да се изстуди!"

Необходими Продукти

  • пилешки дробчета - 600 г
  • вино - 1 ч.ч.
  • сол
  • черен пипер - прясно смлян
  • чубрица - ронена, по желание и на вкус
  • лук - 2 глави кримид, за гарнитура
  • олио - около 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете добре пилешките дробчета, след което ги накиснете във виното за 2 часа. Сипете ги в гевгир и ги отцедете за още 20 минути след това.

Объркайте дробчетата с 50 мл олио или зехтин и всички подправки на вкус. Загрейте скарата и намазнете реотаните.

Мятайте дробчетата и ги обръщайте на няколко пъти от двете страни, за да се сготвят добре. След тях сложете на скарата нарязаните на дебели кръгове лук.

Щом и той се запече равномерно го запарете в йенска тава с капак, като му добавите малко олио, сол и черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Иво
Иво
това на снимката ми изглежда като свински карета...
11.05.2014 09:13
1
1
Покажи всички подкоментари