Телешко с гъби и розмарин в микровълнова

03/03/2017
Станислава Армянова
отСтанислава АрмяноваПомощник Готвач27619279
Приготвяне15 мин.
Готвене14 мин.
Общо29 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо72
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки кубчета и се загрява заедно с мазнината в покрит съд 4—5 минути при 100% мощност на микровълновата, след което се изважда.

Към соса, отделен при задушаване на месото, се прибавят нарязаните гъби и лук.

Съдът се покрива и се готви 5-6 минути при 100%. Прибавя се размитото във водата брашно, поръсва се със сол, черен пипер и розмарин.

Загрява се без капак 1 1/2-2 минути при 100%.

Прибавят се месото и сметаната, разбърква се и се загрява още 1 минута при 100%.

Ястието се сервира с горещ варен ориз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар