Свински пържоли с бекон и зеле

03/03/2017
Станислава Армяноваот Станислава АрмяноваПомощник Готвач
"Свински пържоли с кисело зеле само за половин час? Гледайте и се учете!"
Приготвяне20 мин.
Готвене32 мин.
Общо52 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо103
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът и лукът се нарязват на ситно и се загряват 3-4 минути при 100% мощност на микровълновата, като се разбъркат един път.

Прибавят се отделеното и нарязано зеле, черният и червеният пипер. Разбърква се и отгоре се нареждат пържолите с тънката част към центъра.

Съдът се покрива и се пече 8 минути при 100%.

Пържолите се обръщат и се пекат 20 минути при 50%, като се пренареждат още един път.

Ястието се оставя да престои покрито 5-10 минути и се сервира.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар