Шницели в кашкавал

Yana G.Yana G.
Готвач
1786522457503
Шницели в кашкавал1 / 2
03/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Крехки и ароматни - няма да ги изчакате дори да изстинат, веднага ще ги хапнете"

Необходими Продукти

  • шницели - 4 готови от свинско месо;
  • сол
  • черен пипер
  • кашкавал - 50 г
  • галета - 100 г
  • брашно - 3 с.л.
  • яйца - 2 бр.
  • масло - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шницелите се начукват леко и се поръсват със сол и черен пипер.

Кашкавалът се настъргва и се смесва с галетата. Разбиваме яйцата в по-голяма чиния. Започваме с овалянето на шницелите, като първо ги овалваме в брашното, след това в яйцата и на края в кашкавалената смес.

Слагаме да изпържим готовите шницели равномерно от двете страни в загрятото масло.

Можем да поднесем със свежа салата или картофено пюре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: