Пържен свински черен дроб

04/03/2017
Кати
отКатиПомощник Готвач62751
"Сочно, лесно за приготвяне мезе, което определено пие много червено вино "
Приготвяне45 мин.
Готвене30 мин.
Общо75 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 929
  • Преглеждания за месеца1999
  • Преглеждания за седмицата556
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинският черен дроб се нарязва на парчета. Измива се добре и се накисва в прясно мляко за 30-40 минути.

Изцежда се от млякото. Парчетата се осоляват и овалват в брашно. Пържат се в добре нагорещено олио до готовност.

Почиства се и се нарязва лук. На дъното на дълбока тенджера се слага ред кромид лук, ред пържен дроб.

Пластовете се редуват до изчерпване на съставките. Ястието се сваля от котлона и захлупва с капак, за да се задуши за 15-20 минути.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар