Котлет от сьомга с доматена салата

04/03/2017
"Бързо, лесно, много вкусно и най-важното - здравословно!"
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо741
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започваме със сьомгата. На умерено загрят грил тиган или скара запържваме без мазнина, тъй като сьомгата е достатъчно мазна и пуска от собствената си мазнина при приготвяне.

Подправяме със сол и черен пипер. Когато е готово месото, придобива розов цвят. Накрая прибавяме сок от половин лимон.

За приготвянето на салатата измиваме и нарязваме чери доматите. Прибавяме ситно нарязани червен лук, чесън и магданоз. Овкусяваме с орехов зехтин и сол.

Една лесна, бърза, но и много здравословна рецепта, която можем да консумираме с чаша охладено вино - розе.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар