Треска под картофена коричка

05/03/2017
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф64992316185
"Много ще ви хареса, обещаваме, а вие обещайте да я опитате и да дадете лайк за майстора "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо169
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган загрейте супена лъжица зехтин, нарежете лука на много дребно и го запържете до златисто. Извадете и оставете да се охлади.

В купа сложете лука, белтъците, нишестето, сол и черен пипер.

Настържете картофите на ситно ренде, сложете ги в кърпа, завържете, натиснете и отцедете водата им.

Добавете картофите в купата и всичко разбъркайте.

Подсушете рибните филета оваляйте всяко в малко брашно или нишесте и потопете в плънката.

Изпържете в малко мазнина от двете страни до получаване на златиста коричка.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар