Печена сьомгова пъстърва

04/03/2017
Dora Grozevaот Dora GrozevaЧирак
"Вкусно предложение за хора със стил "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 110
  • Преглеждания за месеца794
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, измива и подсушава.

Смесват се сол, черен пипер, лимонов сок и зехтин и се нарязват няколко скилидки чесън на ситно.

С тази смес се натрива отвътре и от вън, покрива се с лимонови резенчета под и над рибата, завива се във фолио и се пече на 200 градуса за 20 минути.

Накрая се отвива за да се запече за 5-10 минутки.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар