Печена сьомгова пъстърва

04/03/2017
Dora Grozevaот Dora GrozevaЧирак
"Вкусно предложение за хора със стил "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 245
  • Преглеждания за месеца1244
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, измива и подсушава.

Смесват се сол, черен пипер, лимонов сок и зехтин и се нарязват няколко скилидки чесън на ситно.

С тази смес се натрива отвътре и от вън, покрива се с лимонови резенчета под и над рибата, завива се във фолио и се пече на 200 градуса за 20 минути.

Накрая се отвива за да се запече за 5-10 минутки.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар