Паниран смилянски фасул

04/03/2017
Evelina Kuzmanova
отEvelina KuzmanovaНовак741
"И виното, и бирата се надпреварват кой пръв да стигне на масата, когато има паниран смилянски фасул "
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо704
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера с около 2 л вода сваряваме фасула заедно със солта, стръкчета джоджен, морковите (цели) и главата лук (заедно с обелките).

След като е готов, го изплакваме със студена вода и отцеждаме. В купа слагаме брашното, сол, черен пипер и сух джоджен.

Овалваме сварените зърна в сместа, потапяме в разбитите яйца и пържим до златисто. Слагаме в подходящ съд и поръсваме със счукания чесън, копър и оцет. Да ви е сладко!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар