Кайма с чоризо и яйца в доматен сос (хуевос ранчерос)

04/03/2017
"Не се опитвайте да запомните името на рецептата, важно е само да знаете, че е много, много, много вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо896
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете чоризото на тънки кръгчета, почистете и нарежете лука и червената чушка на тънки полумесеци . Загрейте тиган на умерена температура и сотирайте кръгчетата чоризо без мазнина, около 5 мин.

Като се позапържи чоризото и отдели мазнина, го извадете от тигана. Добавете лука и чушката и пържете до омекване около 10 мин.

Добавете телешката кайма и пържете, като натискате каймата, докато промени цвета си и стане на малки парченца. Добавете червения пипер, разбъркайте хубаво и гответе около 5 мин.

Добавете в ястието в тигана доматите, доматеното пюре и телешкия бульон. Варете около 10 мин. Добавете чоризото. Загрейте фурната на 180 градуса.

Изсипете ястието в тава. Направете 4 дупки, в които счупете по 1 яйце. Поставете във фурната и печете около 10 мин. до готовност на яйцата.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар