Наденица с праз и гъбено-сметанов сос

05/03/2017
Ивайлоот ИвайлоНовак
"Точно в целта - бързо, лесно и много вкусно, както го обичат мъжете "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо82
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • Сметана - 200 мл
  • Наденица - 250 - 300 г
  • Гъби - 100 глава
  • Сол
  • черен пипер - на вкус

Начин на приготвяне

Запържват се наденицата и гъбите в загрят тиган с мазнина.

Когато станат почти готови, добавяме сметаната.

След като поври известно време, тя се сгъстява, добавяме сол и черен пипер и разбъркваме добре.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар