Наденица с праз и гъбено-сметанов сос

05/03/2017
Ивайлоот ИвайлоНовак
"Точно в целта - бързо, лесно и много вкусно, както го обичат мъжете "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо89
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Запържват се наденицата и гъбите в загрят тиган с мазнина.

Когато станат почти готови, добавяме сметаната.

След като поври известно време, тя се сгъстява, добавяме сол и черен пипер и разбъркваме добре.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар