Наденица с праз и гъбено-сметанов сос

05/03/2017
Ивайло
отИвайлоНовак1
"Точно в целта - бързо, лесно и много вкусно, както го обичат мъжете "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо340
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • сметана - 200 мл
  • наденица - 250 - 300 г
  • гъби - 100 глава
  • сол
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържват се наденицата и гъбите в загрят тиган с мазнина.

Когато станат почти готови, добавяме сметаната.

След като поври известно време, тя се сгъстява, добавяме сол и черен пипер и разбъркваме добре.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар