Сочно пилешко филе с картофено пюре и гъби

05/03/2017
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"За специалните моменти със семейството или за скъпи гости - сочно пилешко филе, което направо се топи в устата "
Приготвяне40 мин.
Готвене50 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 826
  • Преглеждания за месеца96
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите, още горещи ги намачкайте, добавете млякото и маслото. Овкусете със сол и малко черен пипер.

Пюрето разстелете в плаке или тавичка. Пилешкото филе нарежете на кубчета, гъбите - на ивици.

В тиган запържете месото с гъбите, поръсете малко червен пипер.

Върху пюрето сипете месото с гъбите, поръсете чубрица и сложете да се запекат в фурната.

Настържете кашкавала и на края добавете и него до леко зачервяване.

Сервирайте с кисели краставички и чили сос.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар