Джинджифилово шампанско

05/03/2017
"Свежа изненада с дъх на джинджифил и ароматна мента "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо114
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Джинджифилът присъства в кухнята ми от доста време. Подправям ястия, ползвам го при приготвянето на десерти, на сокове и на коктейли.

Допада ни леката лютивина, която допринася. Половинката ми много харесва този коктейл, казва, че е отрезвяващ - може би заради джинджифила и ментата.

Изсипете сока от джинджифил в буркан - обичам да поднасям непретенциозните коктейли в нетипична за целта посуда.

Намачкайте леко листата от мента, за да си пуснат аромата, сложете ги към джинджифиловия сок.

След което добавете шампанското, бялото вино и минералната вода.

Разбъркайте. Гарнираме с листа от мента и няколко кубчета лед.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар