Овнешки задушени котлети

05/03/2017
Мария Гулековаот Мария ГулековаПомощник Готвач 1x
"Търпание му е майката - сочните овнешки котлети имат нужда от бавен огън, масло, вино и мерак, за да се изпекат до съвършенство "
Приготвяне20 мин.
Готвене200 мин.
Общо220 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо114
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре котлетите, а гъбите и лука нарязваме на по-едро.

Взимаме гювеч и на дъното му нареждаме нарязаните лук и гъби, а върху тях слагаме котлетите.

Поръсваме със сол и черен пипер, доливаме виното и добавяме маслото.

Слагаме капака и печем в умерена фурна за около 2-3 часа, докато ястието остане само на мазнина.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар