Овнешки задушени котлети

05/03/2017
"Търпание му е майката - сочните овнешки котлети имат нужда от бавен огън, масло, вино и мерак, за да се изпекат до съвършенство "
Приготвяне20 мин.
Готвене200 мин.
Общо220 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо44
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Измиваме добре котлетите, а гъбите и лука нарязваме на по-едро.

Взимаме гювеч и на дъното му нареждаме нарязаните лук и гъби, а върху тях слагаме котлетите.

Поръсваме със сол и черен пипер, доливаме виното и добавяме маслото.

Слагаме капака и печем в умерена фурна за около 2-3 часа, докато ястието остане само на мазнина.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар