Овнешки бут по средногорски

05/03/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40614101
Приготвяне30 мин.
Готвене200 мин.
Общо230 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо49
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото добре и го нарязваме на едри парчета.

След това го задушаваме на тих огън до омекване с малко сол и вода.

През това време нарязваме всички зеленчуци и ги добавяме към месото.

Добавяме водата и оставяме ястието да се вари на тих огън до готовност.

Когато е готово, го поръсваме със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар