Свинско месо с кисело зеле и моркови

06/03/2017
Viktoria
отViktoriaЧирак56324
"Шарено месце, кисело зеленце и точните подправки - това е нужно за приготвянето на тази невероятно вкусна гозба "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции7
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо572
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и го нарязваме на късчета. Поръсваме със сол, черен пипер, червен пипер, риган.

Оставяме да престои 15-20 минути. В тенджера слагаме олио и добавяме месото. Захлупваме с капак и задушаваме. След това нарязваме на тънки ивички киселото зеле, а морковите ги рендосваме.

Към месото добавяме нарязаното зеле и рендосаните моркови, доливаме вода и оставяме да къкри.

Прибавяме дафинов лист, ръсим с черен пипер, червен пипер, чубрица и риган. Варим до готовност.

След като свалим зелето добавяме нарязания чесън и по желание нарязан на ситно магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар