Банички с домашни кори на сач

06/03/2017
Марияна Желеваот Марияна ЖелеваИноватор 2x
"За всички, които обожават баничките за закуска - една изпитана рецепта с вкусен резултат "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо159
  • Преглеждания за месеца158
  • Преглеждания за седмицата53
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата с щипка сол в купа. Разтопяваме леко маслото. В купата слагаме и киселото мляко и разтопеното масло. В царевичното брашно слагаме 1 пакетче бакпулвер и ги прибавяме към кашата.

Разбъркваме всичко отново. Трябва да ни се получи леко гъста еднородна смес. Натрошаваме сиренце и го слагаме и него в кашата. Като правя тези банички го оставям да изсъхне преди това в хладилника.

Разгъваме домашните кори на сач. Режем корите на малки правоъгълници. В началото на всеки правоъгълник слагаме от кашата.

Прегъваме ги от двете страни и навиваме на рулца. Подреждаме ги в тава, в която сме сложили хартия за печене. Не бухват много и затова не е нужно да са на много голямо разстояние.

Върху всички банички слагаме парченца масло.Печем баничките в загрята фурна на 180 градуса до готовност. Да ви е сладко!подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар