Печено заешко месце с портокал

06/03/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф92612288283
"Вкусно заешко с изненадващо свеж аромат - едно предложние, от което ви съветваме да се възползвате "
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо199
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заека нарежете на порции, осолете и обилно натрийте с червен пипер и джоджен. Лука нарежете на дребно и объркайте хубаво в плаке с олио и малко червен пипер.

Подредете порциите месо, долейте вода, поръсете с джоджен и черен пипер.

Покрийте с фолио и сложете да се пече за около час, извадете и пробвайте месото дали се къса. Измийте ориза и разпределете около месото.

Нарежете портокала на кръгчета и сложете по парче върху всяка порция. Върнете във фурната до зачервяване на месото.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар