Домашни сладки Линцер

06/03/2017
Мария Симоваот Мария СимоваГотвач
"Готови ли сте за майсторски клас по сладкарство?"
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 528
  • Преглеждания за месеца155
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг4,6 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Замесете меко тесто от продуктите за него. Започнете обработката на тестото докато още не е стегнало. За целта ще ви е нужна машинка за мелене на месо със специална представка за такива сладки (вижте я в снимките).

Изрежете бисквитите с тази машинка с размери около 6-7 см. и подредете в тава застлана с хартия за печене на малко разстояние. Печете в предварително нагрята на 180 градуса фурна до лек загар, оставете ги да се охладят добре.

Слепете бисквитките по 2 с течен шоколад. Потопете единия край в леко затоплен (за да е още по течен) шоколад, а после в кокосовите стърготини.

Готовите домашни линцери съхранявайте в метална кутия - колкото повече престоят, толкова по-меки и вкусни стават.подобни рецепти тук

5 6
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар