Пица с гъби и чушки

06/03/2017
Янка Атанасоваот Янка АтанасоваГотвач 2x
"Вкусна вегетарианска пица, която ще изкуши дори заклетите любители на мръвките "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо101
  • Преглеждания за месеца100
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Първо започваме с приготвянето на тестото. В киселото мляко слагаме содата и изчакваме да шупне. Брашното се пресява, слагаме сол, изсипваме киселото мляко и замесваме меко тесто.

Ако има нужда добавяме още брашно. Оставяме го да почине за около 10 минути. През това време почистваме гъбите и ги режем на филийки, пипера също го почистваме и го режем.

Разточваме тестото на желаната дебелина, аз го правя по-тънко. Слагаме го в тава, покрита с хартия за печене.

Мажем тестото с доматено пюре, подреждаме гъбите и пипера. Поръсваме с чубрица и слагаме в загрята фурна на 200 градуса за 20-30 минути.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар