Магданозено песто с маслини

06/03/2017
Антоанетаот АнтоанетаНовак
"Свежа разядка с дъх на Средиземноморски приключения и обещания за едно хубаво лято "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 912
  • Преглеждания за месеца286
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресният магданоз се измива добре, махат се по- големите дръжки, а листенцата се слагат в компотен буркан. Добавят се маслините без костилки, скилидките чесън, олиото, солта и сока от половин лимон.

Добавят се и слънчогледовите семки, аз сложих сурови обелени, може и печени, но ще трябва по-малко сол, защото в печените има.

Всичко се пасира добре. Може да се добави повече лимон и чесън, въпрос на вкус.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар