Овнешко месо във фолио

06/03/2017
Мария Гулековаот Мария ГулековаПомощник Готвач
Приготвяне30 мин.
Готвене200 мин.
Общо230 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо65
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото добре и го нарязваме на по-едри парчета. Зеленчуците нарязваме на кръгчета, а подправките на ситно.

Слагаме всичко в дълбок съд и добавяме виното и предварително разтопеното масло. Поръсваме със сол, черен и червен пипер и разбъркваме добре. Оставяме в хладилник да престои 5-6 часа.

След това изрязваме 6 правоъгълни парчета от фолиото и върху него слагаме пергаментова хартия със същия размер.

Отгоре разпределяме равномерно сместа върху всички парчета фолио и завиваме добре във формата на пликче (ако е необходимо завързваме с конец) и ги нареждаме в тавичка.

Отгоре заливаме с вода и печем в умерена фурна за 2-3 часа.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар