Ръжено-пшеничен хляб в хлебопекарна

06/03/2017
Станислава Армяноваот Станислава АрмяноваПомощник Готвач
"Това е то - слагате всичко в хлебопекарната, натискате копчето и - готово - получавате вкусен хляб с неустоима коричка "
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 044
  • Преглеждания за месеца143
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3,5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В кошничката на хлебопекарната се слагат водата, олиото, солта и захарта.

Двата вида брашно се смесват и се изсипват в кошничката.

Слага се маята най-отгоре, като не трябва да има допир с водата. Пуска се съответната програма за хляб - 750 гр.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Топ Рецепти

Готвач.бг във Фейсбук

Подобни от Gotvach.bg

Още от категориите