Специалитет в гювечета с овнешко месо

06/03/2017
Мария Гулековаот Мария ГулековаПомощник Готвач 1x
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо37
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и го задушаваме в собствената му мазнина за около 30 минути.

След това добавяме ситно нарязаните лук, чушки, гъби и домати и прибавяме и маслото. Задушаваме всичко за 30 минути и добавяме червения, черния пипер и чубрицата.

Отново разбъркваме и разпределяме сместа в гювечета, като във всяко доливаме по малко вода. Захлупваме гювечетата и печем на умерена фурна около 1 час.

През това време разбиваме яйцата, заедно с млякото и заливаме всяко гювече. Връщаме във фурната и запичаме за 10-15 мин. Готовите гювечета поръсваме със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар